Descobreix tot el que us podem oferir!

Assessorament Inicial

El camí comença amb una consulta inicial gratuïta per comprendre les necessitats, objectius i recursos de la vostra comunitat energètica. Això ens permet als mentors dissenyar un pla personalitzat.

Planificació Estratègica

Els mentors us ajudem a definir els objectius de la comunitat energètica, identificar les tecnologies i recursos necessaris, i desenvolupar una estratègia eficaç per aconseguir-los.

Aspectes Legals i Administratius

Oferim orientació en relació amb la normativa local, acords legals i requisits administratius que puguin ser necessaris per a la creació i funcionament de la comunitat.

Gestió Financera

Us orientem en matèria de finances, incloent la cerca de finançament de banca ètica, la planificació de pressupostos i la identificació d’oportunitats d’estalvi.

Selecció de Tecnologia

Us encaminem en l’avaluació i la selecció de tecnologies d’energia renovable, com panells solars o biomassa, per a la generació d’energia.

Gestió de Projecte

Us assistim en la implementació del projecte de la comunitat energètica, incloent la supervisió de la construcció i la coordinació amb professionals de l’energia.

Educació i Compromís Comunitari

Estratègies per implicar i divulgar als membres de la comunitat en matèria d’energia sostenible i promoure la participació activa.

Seguiment i Optimització

Acompanyament continu per garantir el funcionament eficaç de la comunitat i l’optimització de les seves operacions a llarg termini.

Gestiona la teva Comunitat Energètica: on siguis, quan vulguis.

Amb l’app mòbil Join Energy podràs accedir als principals indicadors sobre el funcionament de la teva CE en tot moment!

Estalvis, control de factures, el teu nivell d’autoconsum i el de la teva comunitat, emissions estalviades, i molt més.

Consells de consum domèstic per estalviar més i optimitzar la generació d’energia de la vostra instal·lació!

Descobreix totes les seves funcionalitats i pren el control sobre la teva comunitat energètica.

Obrir chat
Hola 👋
En què podem ajudar-te?