Xerrada Sant Cugat Sesgarrigues

Xerrada Eco Sant Cugat

Sant Cugat Sesgarrigues: Descobreix el Projecte de Comunitat energètica que revolucionarà l’energia del poble!

El passat 24 de Setembre Sant Cugat Sesgarrigues va ser l’escenari d’una presentació conscienciadora sobre el futur energètic del municipi. En el marc de L’Eco Sant Cugat: xerrades divulgatives per a crear consciència”, L’Albert i la Gemma van parlar detalladament sobre el que són les comunitats energètiques i com aquest model pot beneficiar als veïns i veïnes del poble.

L’objectiu de la xerrada va ser donar a conèixer el projecte de comunitat energètica que es vol implementar a Sant Cugat Sesgarrigues. Entre les iniciatives més destacades es troben la instal·lació d’un sistema solar, la introducció de la mobilitat elèctrica compartida i la creació d’una bugaderia comunitària.

El públic va rebre amb entusiasme la proposta, especialment tenint en compte els potencials estalvis energètics i econòmics que podrien beneficiar a la comunitat. La iniciativa representa, no només un pas cap a la sostenibilitat, sinó també una oportunitat per reforçar els llaços comunitaris i la cooperació entre veïns i veïnes.

Durant l’acte, es va informar que s’ha sol·licitat un “SolarCoop”, una subvenció de la Generalitat de Catalunya per aconseguir els fons necessaris per dur a terme el desenvolupament del projecte. Aquesta sol·licitud reflecteix el compromís del municipi en buscar alternatives sostenibles i comunitàries per al seu desenvolupament.

La comunitat de Sant Cugat Sesgarrigues està decidida a caminar cap a un futur més verd, i amb la realització d’aquesta xerrada, esperem haver engrescat als participants a crear una consciència més profunda sobre la importància d’una transició energètica sostenible i a participar del projecte de Comunitat Energètica.

Obrir chat
Hola 👋
En què podem ajudar-te?